tiistai 20. joulukuuta 2011

Joululahja pläjäys...(silmät kiinni I ja K)

Luulin aloittaneeni lahjojen teon jo todella hyvissä ajoin ennen kuin joulua edes keskusteluissa mainittiin, mutta...edelleen vieressäni lojuu läjä kankaita, joista pitäisi vielä taikoa paitaa, pyjamaa jne. jne. Nämä lahjat on toimitettu jo vastaanottajille, mutta paketit odottavat toivottavasti vielä pukinkontissa h-hetkeä. Tässä silti muutama pakettiin ennättänyt joulumuistaminen.

Nämä velourhousut matkasivat poikani ystävälle Pirkanmaalle. Hänen äitinsä on toivonut housuja, jotka olisivat erilaiset kuin toisilla ja näitä housuja on nyt kyllä sitten vain yhdet maailmassa.


Housujen tulevan omistajan pikkusiskon poikanukelle lähti vihreä tupsupipo ja sopivasti myssyn väreissä löytyneestä fleecestä valmistettu huppari. Huppu tosin taitaa olla ihan rekvisiittaa, koska innoissani leikkasin sen vähän liian pieneksi.


Salaisille vastaanottajille valmistin pienet joulunyssykät. Sisältö lämmittää sisältä ja ulkoa :)


Tämä paketti sisältää pieniä yllätyksiä koko perheelle. Toivottavasti tästä tykätään...sitä on meinaan väkerretty tunteella ja ajan kanssa...jotain "pientä" lisuketta tähän pakettiin sujahti vielä vähän myöhemminkin.


Muutama lahja on kuvattu, mutta taitaa jäädä esittely joulun jälkeiselle ajalle. Luulen, että tulevat illat kuluvat vielä tehokkaasti ompelukoneen ääressä :)

JOULUA ODOTELLESSA!!!

-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti