tiistai 8. maaliskuuta 2011

Iloista naistenpäivää ja laskiaistiistaita!

Käväisin tänään kaupassa ja aivan puskan takaa jokaiselle naisasiakkaalle tarjottiin kaupan ovella ruusu. Se olikin oikein iloinen yllätys ja mukava ele naistenpäivän kunniaksi. Tulin hyvälle mielelle :)

Samaan postaukseen päätin myös esitellä viimeisimmät tekeleeni ja naistenpäivän ollessa kyseessä kaikki vaatteet on tietenkin suunnattu meidän tyttöselle.

Nämä haaremihousut on tehty Ottobre-lehden kaavoilla (olisikohan ollut viimeisin lehti, josta kaavan nappasin). Kangas on nokialaisen pienen kangaskaupan palalaarista. Malli oli mielettömän helppo ommella ja ihanan ohut kangas sopii näihin housuihin todella hyvin. Toivottavasti mahtuvat päälle vielä kesähelteillä.

Tästä Eurokankaan heppa-kankaasta olen tehnyt aiemmin jo kummitytölleni yökkärisetin ja parhaalle ystävälleni yöshortsit, mutta vielä se muovautui kesämekoksi omalle tytölle. Vaikka kangas jo itsessään on aika hauska halusin lisätä pienen pienen yksityiskohdan rusetin muodossa mekon yläosaan.


Näiden housujen kaava on hieman muokattu Ottobre-lehden legginskaavasta (taitaa olla edelleen viimeisimmästä lehdestä) ja kangas on Iinulta. Pelkään pahoin, että kangas on hieman liian ohutta leggareihin, mutta yrittänyttä ei laiteta. Värit ovat todella kauniit ja mallikin vaikuttaisi aika hyvältä.


Pahoittelen kuvien huonoa laatua, jälleen kerran kännykkätavaraa!!!

-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti