sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Pehmoisia leluja :)


Meidän poitsu on tosi kova Wall-E fani. Onni oli myötä kun "Joulupukki" toi kyseisen pehmolelun lahjaksi ja kaveriksi vielä Tikrunkin :) Wall-E sai niin paljon heti kättelyssä rakkautta osakseen, että pääkin ehti tippua ensimmäisenä iltana, mutta onneksi mummi korjasi sen ;)


Vietimme K:n kanssa naistenpäivää juuri ennen joulun viettoon lähtöä ja kiertelimme kerrankin rauhassa kirppareita. K teki ihan huippu löydön ja mukanani kotiin toin ihanat Classic Pooh hahmot, jotka ilahduttavat nyt pojan huonetta. Olen keräillyt muutamia "tunnettuja" nallepehmoleluja (Nalle Luppakorva, Baddington karhu, Build a Bear ja Bugowskyn nallukka) ja klassinen Nalle-Puh olikin yksi jota kovasti kaipailin kokoelmaan...no nyt se löytyi ja olen kovin iloinen.

Nyt tahtoisin enää löytää Maailman vahvimman nallen jostain. Ja mistäköhän löytyisi tuollainen samanlainen Tiikeri pehmo????


Sitten vielä pieni vilahdus käsitöistä. Poika sai jouluna monen monta äidin tekemää paitaa lahjaksi ja tässä on niistä yksi. Hihojen raitakangas on Ikasyrilta ja apinakangas Tiritomista. Kaava on oma.

Kuvat on taas vaihteeksi otettu kännykällä, joten laatu ei ole ihan priimaa, pahoittelen!

-H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti