tiistai 25. toukokuuta 2010

Pienen pieniä housusia ja sitten sitä vähän isomman pojan menoverpettä.

Pienelle tulokkaalle housua. Kirahvi ja kissa muru-neulosta ja raidallinen joustofroteeta Eurokankaasta. Resorit Myllymuksuilta. Isoveli ja tulokas saavat oikein tiimihousut :D
Murukankaasta nepparilistallinen peruspaita. Olen päätynyt ompelemaan vain hyvin hyvin perussettiä, mutta pitihän tuota nepparilistaa päästä testailemaan. Oranssi ei ole kyllä yhtään meidän pojan väri, mutta jostain syystä olen iskenyt silmäni kaikkeen missä on oranssia. Varmaan joku keväinen päähänpinttymä.
Eurokankaan palalaarin raidallisesta joustofroteesta kivan ohuet perushousut. Resorit on tilattu Myllymuksuilta.


Nanson trikoosta tavallinen pitkähihainen t-paita, jossa Myllymuksujen resorit ja Eurokankaan palalaarin joustofroteesta prässihousut. Tuo Nanson trikoo on sitten ihanan tuntuista. Periaatteessa vähän yöpaitamaisen oloinen tuo lopputulos, mutta aion kyllä vakaasti pukea sen lämpiminä päivinä pojalle jottei pääse auringossa palamaan.
Muru-neuloksesta kirjekuori kaula-aukkoinen t-paita. Kaula-aukko meni kyllä niin päin seiniä, että ihan itseäkin huvittaa, mutta olipahan ensimmäinen yritelmä laatuaan.
Muru-neuloksesta ja Eurokankaan mustasta collegesta raglanhihainen paita. Neulos on aika paksua, mutta menee mainiosti vähän viileämmillä kesäkeleillä. Paidan kaavat löytyivät Ottobresta.

Kylläpäs on tullut ommeltua sekalaista sakkia. Onneksi kaapista löytyy edes jotain valmisvaatetta jota pitää näiden kuosien ja värien kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti