lauantai 21. toukokuuta 2011

Lintusia...


Nämä Tilda-lintuset lentelivät kerhotädeille kiitokseksi kevään hauskoista ja mieleenpainuneista touhuista.


-H

perjantai 6. toukokuuta 2011

Valmista Tildaa


Käsittääkseni äideille on taas varattu spesiaalipäivä ensi sunnuntaiksi ja sitä varten askartelin mummulaviemisiksi ovikranssin, jossa visertää muutama Tilda-lintu ilman sen kummempia krumeluureja.

Ja sitten ne huolella ja aika kovalla innolla valmistetut Tilda-neidot (en tohtinut aikaani kuluttaa enkelinsiipiin, joten tässä hikipajassa valmistuu ainoastaan siivettömiä naisia :D). Suhteiltaanhan nämä leidit ovat ihan eri luokkaa eli vasemman puoleinen tuhdimpi rouva on isompaa kokoa muutenkin kuin vyötärönympärykseltään. Oikean puoleinen lettipää taas on sellaista vaikka ovessa roikotettavaa kokoa, vaikka kuvassa näyttävätkin samankokoisilta.


Ja tulossahan on vielä lisää rouvasihmisiä ja erinäköisiä elukoita :) Näitä on kiva tehdä, vaikka onkin aikamoista näperrystä.

ps. pahoittelen kuvien huonoa laatua. Kamera on hukassa

-H

PIPA

Tässäpä kaikille tarhantädeille toimiva kääntöpipo kevään ja kesän viimoihin päiväkodin pihalla lasten kanssa touhutessa...toki muun alan ihmisetkin voivat ryhtyä pipoilemaan :D Toiselta puolelta löytyy ruskeaa pilvijerseytä, mutta eipä jaksettu mallini (pipon omistaja) kanssa ruveta pyörittämään pipaa ympäriämpäri ;) Sekä pilvi- että tähtijersey Ikasyrilta.


-H