keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Solmuongelma

Kevät! Kissamme mielestä on tietenkin ihanaa olla ulkona, mutta harmillisempaa on joutua valjaisiin ja naruun.. Ja kun vielä aina onnistuu kävelemään tolpan väärältä puolelta.. ;)




- I -

Pääsiäiskakku

Pääsiäiskakusta tuli tietenkin keltainen ja täytteestä keväisen sitruunainen. Ohjeet löytyi Kinuskikissan ihanalta sivulta. Ainoa osa kakkua jonka voin ottaa omiin nimiini on koristelu. Mikäs sen mukavampi tapa aloittaa pääsiäinen kuin sormet elintarvikevärissä :)

- I -

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Suklaamunan makuista palmusunnuntaita!


Virpomavitsa tehtaalta terveisiä ja hyvää palmusunnuntaita toivottavat H, I ja K!!!

lauantai 16. huhtikuuta 2011

Mekkotehdas arpoo!


Mekkotehdas arpoo keväisiä essuja. (kuvaa klikkaamalla pääset blogiin)

-H

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tilda varoitus ;)

Pieni addiktio on syntynyt näihin kauniisiin ja ah, niin hyödyttömiin ompeluksiin. Minä joka ennen (ja ehkä vielä nykyäänkin) inhosin kaikkea pientä näperrystä on nyt innostunut astahtamaan suurien linjojen ulkopuolelle, kiinnittämään huomioon pelkkiin yksityiskohtiin :D


Coming soon!!! No tapoihini kangistuneena en tietenkään tee vain yhtä, vaan perustin heti tehtaan...


Onneksi I on yhtä hurahtavaa sorttia ja muodikkaastihan me tietenkin ollaan intouduttu Tilda kirjojen selailuun vähän jälkijunassa. Mutta kyllähän aikuisiakin saa vähän lapsettaa välillä!

-H

Kun pitää tehdä kaikkea samaan aikaan :D

Serkullani oli 6 v. synttärit pari viikkoa sitten. Kävimme rääppiäisissä pari päivää h-hetken jälkeen ja lahjaksi hän sai pienen "päiväkirjan", salaisuuksien kirjoitteluun sopivia kyniä ja vähän itsetehtyäkin eli pyjamapussukan ripustettavaksi sängyn reunaan. Kangas on Ikeasta, napit jälleen sieltä yhdestä pienestä kangaskaupasta Nokialta ja kanttinauha Eurokankaasta.


Meidän pienelle menijälle ompelin Ikasyrilta tilaamastani Punahilkka kankaasta legginsit. Kangas on ihana, mutta välillä pohdiskelen, että onko se kuitenkin vähän liian räikeä minun makuuni.


Keväisiin keleihin tein vielä myssyn, jonka ohjeen löysin Pojan ja tytön vaatteita-blogista. Ihanan helppo ohje ja aika suloisen oloinen myssy. Tänään se pääsee sitten tosi toimiin tytön päässä. Toisen samanlaisen tein myös pojalle. Se odottaa vielä tähteään hiipan päähän.


-H