maanantai 25. lokakuuta 2010

Syksyn iloja ja lämmikettä viileneviin päiviin!!!


Junailijan pilli ilmaa jo viilsi....vielä kun vuodenaikaa voi hetken kutsua syksyksi on ihan pakko muistella ihanan aurinkoista, mutta hyytävän tuulista syyspäivää Sorsapuiston kivassa uudessa leikkipuistossa. Hieno veturi on kyllä meidän pojan lempihärveli, vaikka siellä meinaakin aina saada köniin innokkailta muilta junailijoilta.


Ritiratiralla....Näin kylmenevien ja yhä kylmenevien kelien ratoksi tytön tätikkä neuloi kivan pienen norjalaismyssyn...sitä testattiin ihan Lapin tuulisissa keleissä asti ja hyvin lämmitti :)

perjantai 22. lokakuuta 2010

Sillä Sipuli!








Olen niitä ihmisiä jotka tykkäävät säilyttää tavaroita erilaisissa purkeissa ja purnukoissa. Peltipurkkikokoelmani seuraksi päätinkin koristaa decoupage- tekniikalla puisen rasian sipuleiden säilytykseen. Valmiita puisia rasioita löytyy ainakin Tiimarista ja Sinooperista vaikka mihin tarkoitukseen ja askarteluliikkeistä saa myös toinen toistaan ihanampia servettejä yksittäiskappaleina, jotta ei tarvitse koko pakettia ostaa. Itse löysin juuri sopivan sipuliaiheisen servetin, joten pakkohan se oli valita. Purkki on maalattu valkoisella askartelumaalilla ennen lakkausta. Kannen nupin päätin maalata tumman vihreäksi.

Omasta mielestäni tämä decoupage- juttu on aivan loistava! Melko nopea ja yksinkertainen tapa saada aikaan jotain kaunista! Itse koristeltu rasia on myös persoonallinen lahjaidea jolle on varmasti käyttöä ja helppo tehdä saajansa näköiseksi.